Магазин за креатин

Креатин монохидрат-Видове креатин

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка креатин,кой креатин е най добър Купи Креатин,на най-добра цена с промо код,всички видове creatine-kreatin на промо цена

сряда, 2 юли 2014 г.

Widgets

Креатин странични ефекти

Ефективен и безопасен ли е креатин Creapure ® ?


Има ли странични ефекти от прием на Креатин монохидрат -Creapure

Безспорен е факта ,че креатин монохидрат е най-ефективната хранителна добавка за покачване на мускулна маса.Едва ли ще намерите друг продукт с който да можете да качите по натурален начин сила и мускулна маса повече от колкото с креатин монохидрат.Дали обаче килограмите и мускулната маса, които сте качили са чисти и има ли странични ефекти от прием на креатин монохидрат.
За целта ще разгледаме най-изчистената форма на креатин монохидрат-най-чистия Креатин монохидрат -Creapure.

Креатин монохидрат Creapure ® е патентована търговска марка и регистрирано лого, символ за висококачествен чист creatine monohydrate.Креатин моно е бял прах, без миризма и мирис. Той се произвежда от sarcosinate и cyanamide с помощта на  процес на производство,който е патентован.Креатинът може да съдържа примеси, креатинин, dicyandiamide и производни Дихидротриазин.Затова трябват щателни проверки по време на производствения процес за да има контрол на тяхното съдържание. Качеството на креатин е важен фактор затова при производството на Creapure се използва цианамид  и саркозинат, който е закупен и заверен от  германски производител.
Всички суровини, които се използват за производството на Creapure creatine monohydrate са обект на вътрешна спецификация rawmaterials.Отдела за контрол на качеството, който е независим от производствения цех и е сертифицирана в съответствие с GLP (добрата лабораторна практика), с която се проверяват партидите произведени продукти,като ги контролира и при доставка към обектите на продажба.
Креатин монохидрат Creapure ® е произведен в GMP (добра производствена практика) Завода е построен през 2004 г. Това означава, че Creapure ® е произведен в съответствие със същите строги изисквания като тези, използвани във промишлеността при фармацевтиката . Въпреки GMP сертификатите,продукцията подлежи на някои изисквания и по-късно, когато продуктът се произвежда и анализира, трябва да бъдат приложени специални мерки. Процеса на производство се контролира постоянно и всяка стъпка и етап от производството е документирана с до най-малката подробност.

За хората които използват хранителни добавки, производство с GMP сертификат, означава по-голяма безопасност и качество.Една чаша прясна вода може да съдържа вредни бактерии и микроби. Но с просто око тя изглежда точно толкова добра, колкото 100% чиста вода. Това важи и за креатин. Въпреки че креатин може да изглежда като чисто бял прах, той може да бъде с  по-ниско качество, съдържащ токсични вредни примеси.Поради това, условията на производство,подбора и обработка на суровините, са решаващ фактор,за определяне качеството на креатин монохидрат.
Креатин монохидрат-странични ефекти

Изследвания за странични ефекти от продължителен прием на Креатин монохидрат Creapure


Безопасен ли е продължителен прием на Креатин монохидрат Creapure. При проведените изследвания върху атлети ,които използват Creapure creatine monohydrate,не са наблюдавани повишаване на броя странични ефекти, свързани с дехидратация, крампи-схващания, мускулно-скелетни проблеми, или стомашно-чревни неразположения. Освен това, спортисти, които приемат Creapure creatine monohydrate  в продължение на дълъг период не са имали значително по-високи показатели при чернодробните ензими, промени в електролитния баланс, или натоварване на бъбреците, което се определя от креатин клирънс.

Това са публикувани и проверени изследвания за хранителните добавки с Креатин, но не може да се отрече факта, че много от трениращите които приемат креатин монохидрат имат редица неразположения и странични ефекти. Когато си взимате хранителна добавка креатин монохидрат ,не забравяте да търсите логото на Creapure. Това наистина е гарант за качество на хранителни добавки а разликата в цената е незначителна.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар