Магазин за креатин

Креатин монохидрат-Видове креатин

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка креатин,кой креатин е най добър Купи Креатин,на най-добра цена с промо код,всички видове creatine-kreatin на промо цена

петък, 24 октомври 2014 г.

Widgets

Най-добрия креатин

Кое налага  появата на различни Видове Креатин

 Бионаличност

Приемането на креатин е опростен подход на два етапа: първо, поемане в кръвния поток; Второ, поглъщане в целевата тъкан. Терминът "бионаличност" се отнася за чревната абсорбция и използването на Креатин от клетките на тялото и тъканите . Първите признаци на евентуална промяна на бионаличността на креатин, могат да бъдат отчетени от размера на креатин който се разтваря в кръвната плазма след перорално приложение.
Въпреки това, промяна в общия размер на креатин в кръвната плазма не може да бъде гарант за добро усвояване и постигане на желаните резултати и съответно твърдението за най-добрия креатин. Повишено количество на креатин в плазмата, може да бъде в резултат на понижена резорбция в целевата тъкан и в действителност намаляване на общата бионаличност. От друга страна, първоначално повишаване на плазмените нива на креатин, последвано от намаляване на плазмените нива, е индикация за повишаване на поглъщането в целевата тъкан. Това е демонстрирано, чрез комбиниране на креатин с инсулино-стимулиращ съставки като големи количества на глюкоза или протеин.Кое е важно тогава за да кажем, кой креатин е най добър.Убедителни доказателства за увеличение в съответната бионаличност може да се получи само чрез определяне на размера на креатин, който достига до целевата тъкан-мускул, измерен чрез мускулна биопсия и / или задържането на креатин в цялата тялото, което се оценява чрез измерване на разликата между приетия и отделения креатин (креатин прием-екскреция).Само тогава можем да твърдим и претендираме за най добрия креатин за мускулна маса.


Въпреки твърденията, че Креатин монохидрат има висока бионаличност от чревна абсорбция и е вече близо до 100%, на пазара вече се налагат  различни форми на креатин, за които се твърди ,че са по-ефективни (най добър креатин) по отношение на насърчаването на мускулите (мускулна маса и сила) и  усвояването  на креатин.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар